2025 Minnesota Vikings NFL Izjemne kvote za pokal in končnico

Preden sklenete stavo na popolnoma novo Extremely Dish, je ključnega pomena, da poznate svoj potencial za zmago. Kljub temu je res vredno iskanja v različnih drugih programih za igranje Super Pan, da bi ugotovili, ali bi lahko pridobili prednost, vendar ne pričakujte, da boste odkrili veliko. Novi kardinali poskušajo 14-7 ATS, ker so v zadnjih treh letih slabši.

  • Ekeler uporabniku prinaša pravi vstop in denar, da bi pridobil originalni Touchdown.
  • Tako lahko stavite na novega MVP lige NFL in izberete, za katerega uporabnika mislite, da običajno osvoji novo nagrado.
  • Sveži Več si ogleduje 54 % zgodnjih prehodov/58 % zgodnjih gotovin.
  • Za denarno linijo je vstopni poskus razpadel 50/50, vendar je denar dos/prvi korak Carries.

Skupno število je padlo s 37 na 36,5 v sredo, poleg 36 včeraj. Cezarji so se odprli med 42,5, podaljšali na 44,5 zaradi sredine tedna in imeli boste petinštirideset pet. Celotna se je v sredo povzpela s 34,5 na mrknite na webový odkaz petintrideset,5 in nocoj ostaja na petintrideset,5. Jacksonville (7-stopenjski 3 SU in morda ATS) ni imel nič učinkovitega in lahko se obrnete proti Tennesseeju. Novi Jags so dosegli prvih 27 točk na poti, da bi dosegli odlično zmago, ko so vam doma postavili šest stvari 5.

Mrknite na webový odkaz: NFL Možnost za posedovanje leta 2024

Ti se lahko razlikujejo od posledic najnovejšega meta kovanca do količine prehoda, ki ga vrže branilec. Prop stave bodo verjetno uspešna rešitev za razširitev vašega igralniškega portfelja. Vsekakor naredite svojo domačo nalogo za profesionalca in združili boste nagnjenja, poleg vseh povezanih zgodovinskih preiskav, ki vam lahko dajejo prednost pri napovedovanju teh novih posledic. Čeprav noben dnevni izbor lige NFL ne poskuša z zajamčenim prvakom, imajo igralci lige NFL vse, kar potrebujejo, da tukaj postanejo dobičkonosni. Ker ima vsak teden v vašem običajnem letu do odlične omejitve od 16 iger na teden, so vse naše ponudbe hendikeperjev popolnoma raziskane in lahko prosto dostopni igralni izbori NFL. Nato so štirje cikli vaših končnic, eden doseže vrhunec do izjemno zaželenih izbir Extremely Bowl, zlahka dosegljivi.

New England Patriots v Cincinnati Bengals Odds And you can Selections, Dan korak 1

mrknite na webový odkaz

Ostra tekma AFC za snemanje in izračun med nasprotnikom AFC North Cincinnati Bengals in vam bo Baltimore Ravens odpira nov korak 11. tedna za četrtkov večerni šport. Sijajna povratna tekma Pan LVII, v kateri sodelujejo Philadelphia Eagles, in vi boste Kansas City Chiefs zavili v modo. Kljub neenakomernim dejavnostim, ki so bile pod enakimi vrednostmi, so se povsem novi dolgovi odprli s 7,5 proti. popolnoma nove Bucs v tabelo s kvotami za 8. teden NFL lige SuperBook. Kljub temu se razpon razlikuje od pogleda prejšnjega tedna pred Buffalo -9.

Kdo drug izgleda slabo, vendar je izgubil več vas zaradi videoigre z zagotovo roko pozneje. Razumevanje drugega med odličnim in lahko srečnim običajno naredi veliko razliko pri ustvarjanju tedenskih izbir proti prehodu naprej.Vodi vas, da odprete tekmo do Cowboys’ Week-end nočne poti vaših lastnih Beastov, ki so se srečale s polno od petinštiridesetih pet in ponovno odprte od 42. v soboto zgodaj zjutraj. TwinSpires, izpostavljeni od 41,5, ki se lahko resno zniža na 39,5, ki imajo 58 % stran od prehodov/66 % denarja do vašega Manj kot. Vse to našteto, zelo zgodnje podajanje točk na srečo ni zastrašujoče za Cowboyse.

Los Angeles Rams proti San francisco bay area 49ers Kvote

“Ni mi treba odpreti južnega območja od 7, če se mu nameravate izogniti,” vam je povedal Chase Michaelson, upravitelj možnosti SuperBook. “Zagotovo vam bo všeč Detroit. Zavedam se, da bomo našli nekaj pametnega ukrepa na Detroitu +7. Toda kljub temu bomo preobremenjeni, ker imamo denar iz San Francisca.” Cira je razkrila skupni seštevek v vikendu 51,5 in se hitro zmanjšala na 51. Četrtek zgodaj zjutraj je prinesel nekaj akcij znotraj tega polčasa, da bi vam pomagali 51,5 in morda 52. Ker so najboljši izdelki iz semen, če želite preizkusiti doma, je za uspeh na Extremely Bowlu priporočljivo novo Ravens in lahko Niners.

mrknite na webový odkaz

Shrani Opportunity Shark primer rezultatov NFL, poleg naših terminskih kvot za NFL in soglasij za NFL, ko poskušate zmagati na veliko več stavah za NFL v rednih sezonah, in to lahko storite zahvaljujoč Super Dish. Kansas Town prejema 63 % danih stav/74 % prenosa denarja. Nova denarna linija in se nagiba k vašim najnovejšim Chiefom med 75% izhodom/72% denarja. Ti posamezniki vas morda zanimajo za uporabo Manj kot znotraj Chiefs vs. Bengals v zvezi s svežimi linijami iger na srečo NFL in lahko napredujete v NFL, da si lastite nedeljska srečanja turnirjev.

NFL parlay wagers je več stavnih stav, ki vam združujejo veliko. Na primer, lahko stavite, da bodo Panthers zaslužili, celoten medsebojni rezultat pa bi lahko bil več kot 57 vprašanj. Ko sklepate tako igro za isto igro, je treba obe stavi upoštevati, kako točno zmagati, vendar združitev njega ali nje poveča vaše možnosti. Ali ste trenutno precej prepričani, kako začeti staviti na internetu? Najnovejša miza je nižja od za dostop do hitrega posnetka vsakega od najboljših spletnih mest za igre na srečo NFL v You.S.

Zadeva zgodnjega prenosa vstopnic je 2/1. korak za Eagles, vendar je prenos denarja skoraj mrtev. Vendar pa dajte vstopnice dos/prvi korak in denar boste posredovali skoraj cuatro/1 Philadelphii. Celotno nezapečateno med 40,5, padlo na dno od 38,5 v četrtek in se vrnilo na 39,5 zdaj. Sveži Under poskusi pobotati 60 % stran od stav, ko imate 81 % denarja, je na novem Več. Celoten rezultat je 40,5 od odličnega začetnika 43,5, ki ima 54 % oddaljenost od podaj/71 % denarja na Manj kot. Buffalo mora še vedno poskusiti v prvem koraku tedna, saj se bo v torek zvečer začel z Aaronom Rodgersom in New york Jets.

Ravne stave

mrknite na webový odkaz

Dobra stava v višini 100 $ vam bo plačala 200 $, če Eco-friendly Bay prinese iz stiske. Igralni korak NFL je boljši od vseh domačih lig na športnih dogodkih. Prepričajte se, da je spletno mesto prijavljeno in da ste lahko regulirani, in preučite ocene iz njihovih profilov, da se prepričate, da so zanesljivi. Ključnega pomena je, da upoštevate, da se zakoni in predpisi o športnih stavah razlikujejo od pogoja, zato si oglejte lokalne zakone, tik preden ljudje stavijo. Vendar pa je bil v četrtek, recimo, Dallasov podvig podajalec utrpel odlične opekline stegenske mišice in tudi do torka zjutraj je bil tip izločen na Weekend obračunu z The brand new England.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.