NFL Wild Cards končnica

Denver se v torkovem večeru v Seattlu pomeri z igro, ki je bila ena izmed najbolj izbranih iger vaših nekaj dni znotraj popolnoma novega Broncos QB Russell Wilson’s go back to Seattle. Takoj po učinkovitem dnevu dos iz La Chargers je svežih Tennessee Titans zagotovo osem skupin, ki kljub temu nosijo odličen seznam 2-0 iz razporeditve znotraj leta 2023. Povsem novi Titans so podrobno opisani, ker 3,5-oddelek podleže, ko obiščejo. Cleveland v 3. koraku dneva. Popolnoma novi Tampa Bay Buccaneers so natisnili seznam dos-0 zaradi nekaj iger in lahko zaščitite novo rast v tekmah. Najnovejši Bucs je podrobno opisan, saj je družina slabih šestih območij slabša, ko streže svežim Philadelphia Eagles v tretjem koraku meseca. Tudi z zmago na primarni ravni, ki se je začela od zadaj v nekaj dneh 2 nad Washington Cardinals, sveže York Creatures niso zaščitile zneska niti v svojih prvih dveh video igrah.

  • Če imate ob koncu tedna na voljo številne fantastične športne stavnice za igranje iger na NFL, je pomembno, da najdete najboljše alternative.
  • Z izvajanjem 1000-ih simulacij in uporabo zapletene študije ustvarijo napovedi, ki natančno ugibajo verjetno najverjetnejše izide iger.
  • Ampak ne, prednosti igranja tukaj bi bile kot celota igralnih lokacij.
  • “Resnično verjamem, da so novi Whalesi presenetili ljudi danes, saj je Tua Tagovailoa prehitel Justina Herberta in tudi Chargerje,” vam je povedal Michaelson.

Jasno je, da mora javnost najti https://stave-sportne.com/bet/analytic točno tisto, kar prodajajo Titani, ki imajo Ryana Tannehilla od signalne osebe. Popolnoma novi Saintsi so ob istem času izgubili zadnje proti desni zadnji zmagi nad nasprotniki NFC Southern kot edino strašno izgubo pred Atlanto. Received Brees je dodal sveže Sainte, ki vam bodo pomagali zmagati čez Bucs in morda Panthers, od česar je zgoraj omenjeno žebelj kislo med Superdomeom, da ste končali z dobitki za svoje gostitelje. Sveži Falcons so nadaljevali, da bi razburili še enega NFC južnega sovražnika iz nastalega tedna, potem ko so premagali Carolino. Najnovejša platišča so se znova pojavila nepostavljena proti nepredvidljivim Tampa Bay Buccaneers v 12. mesecu. Ta ponudba velja za najpogostejšo, kadar koli se pojavi Super Dish.

Las Vegas Raiders V Baltimore Ravens Chance And you can Predictions, 2. dan

Katere izbire v ligi NFL bi lahko naredili samozavestno in bi lahko, da bo kandidat za Very Dish težko? Week cuatro vaših lastnih sezon lige NFL 2023 se začne v četrtek zvečer, medtem ko se Detroit Lions pomerijo z Jordan Likom in tudi Green Bay Packers. Svež Weekend rekord zagotavlja 14 tekem, kot je prva tekma nove globalne serije lige NFL, ko Atlanta Falcons sprejmejo povsem nove Jacksonville Jaguars na stadionu Wembley v Londonu.

Kako zaslužim z igranjem iger za NFL?

csgo betting reddit

Povsem novi Broncos so bili zaznani kot dolgoletni kandidati za Extremely Bowl, ki so prejeli Locka ali Teddyja Bridgewaterja od QB. Potem so zamenjali za Wilson in tako je danes najnovejši Zero. 7 skupina na terminskih deskah Super Bowla pri +1600. Kriteriji iz Skalnega gorovja niso postali tako višji, medtem ko so Peyton Manning pod srčno-žilnim sistemom. Aaron Rodgers se je vrnil k svežim Packersom in ekipa je dobila najnovejšega Zeroja. prvi korak semenskih izdelkov na NFC za naslednjih 12 mesecev znotraj dobre vrstice.

Eagles Against Patriots Možnost

Popolnoma novi Teksašani so na poti po dolgem dnevu po odličnih četrtkovih večernih zmagah na športnih dogodkih skupaj z Indianapolis Colts, kar jih samozavestno pušča na vrhu najnovejše AFC South. Vendar pa je izročitev Patriotov težka naloga, nekaj, kar ima O’Brien v okviru svojega poklica, nekaj, kar ima za Teksašane. Stran Anthonyja Lynna je pred kratkim padla v roke vaših Chiefov v mehiškem urbanem območju, izguba, ki je zaznamovala naslednje zaporedne izgube in boste peti v zadnjih sedmih video igrah. Najnovejši Broncos je medtem doživel drugi zaporedni poraz v 12. tednu v Buffalu.Novi Los Angeles Rams izgubljajo nadzor nad dobrim nadomestnim znakom v končnici NFC, saj jim spodrsne, da bi vam pomagali na seznamu šest-5 SU po porazu Friday Night Football proti vašim Baltimore Ravens. Kot je v resnici, zdaj potrebujejo čudež, da naredijo dober fizični videz po sezoni.

Priložnosti za strokovne dejavnosti iz športne stavnice FanDuel se občasno pomlajujejo in se zato spreminjajo, skupaj z rekviziti in živimi igrami na srečo. Vegas je od takrat večkrat preklapljal med -step 3 in vi lahko -dos.5. To je nekaj-sredstev zapuščine igranje z redčenjem na sveže Raiders, od 54% od vstopnic/56% denarja.

Priložnost 1. tedna lige NFL: razmiki, denarne linije in vsote na igre

Nov napad Jetsov je največje neznanje v tej spletni igri, saj igralci nimajo vzorca iz video igre Aarona Rodgersa, ki bi ga lahko upoštevali. Seattle se je več kot pripravljen osredotočiti na to, da ima Geno Smith pod srcem. Eno leto po tem, ko je ustvaril najboljši končni del najnovejše lige vseh licenciranih podajalcev (69,8 %), bo imel premier-four trojček v poklicu, ki ga ima v D.K. Metcalf, Tyler Lockett in lahko novinec v prvem krogu Jaxon Smith-Njigba.Slednji je bil prejšnji teden podvržen nedavni operaciji zapestja, vendar je videti pripravljen kockati glede prvega.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.