četvorka, živžav, maturanski ples ter after party

Vse se je začelo v petek. Skoraj poln enoprostorec se je pripeljal v Kranj, v namenu da se ga totalno zažura. Za začetek smo malo pojedli, pogledali predajo ključa, ter se odpravili v kavarno zlato polje, na en “sok”, da ne bi bilo prevelike žeje. No, nadaljevali smo s fotografiranjem razreda in sprevodom do centra Kranja, kjer se je nekaj časa za tem odvijala četvorka.
Vse skupaj je trajalo nekje do enih, dveh, naslednja destinacija pa je bila Škofja Loka, živžav. Pitje, smeh, glasba, Berganotovo bruhanje zaradi ledenega čaja, vse to je zaznamovalo petkovo popoldne, ki pa je bil samo predžur za soboto, ko se je vse začelo na novo.
Dopoldne sem poskrbel za mojo kondicijo za Poljanskem floorball turnirju, zvečer pa pod tuš ter v slavnostno maturantsko obleko.
Maturantski ples se je odvijl v Cankarjevem domu, najprej predstavitve razredov ter četvorka v dvorani, nato pa pogostitev ter začetek žuriranja na velikem hodniku. Na čase kar nisem mogel verjeti očem, nekateri profesorji so ga imeli kar malo preveč v riti, profesorico za telovadbo sem kar težko lovil ko sva plesala :).
Najedli smo se, napili pa še ne kaj preveč, zato nas je že čakal after party v …… (ne spomnim se, Galus ali nekaj podobnega). Žur, žur, žur do jutranjih ur ko so nas varnostniki spodili ven. Še malo je kapljalo, mi pa direktivo do železniške postaje, na en kebab ter na avtobus. Da pa ne bi prehitlo zaključili tega slavja, smo obhodili še nekaj bifejev v Škofji Loki, toliko da sem pojedel dva bureka ter da smo nagnili nekaj “takratkih” ter “tadougih”. Ja, ob enih pa sem ves skurjen pristal doma na peči 🙂

Pa še malo slikovnega gradiva:


maturanski ples 1

maturanski ples 2

maturanski ples 3

maturanski ples 4

maturanski ples 5

maturanski ples 6

maturanski ples 7

maturanski ples 8

This entry was posted in Lajf. Bookmark the permalink.

8 Responses to četvorka, živžav, maturanski ples ter after party

Comments are closed.