Kako sklepamo avtomobilsko zavarovanje (gostujoči zapis)

Kadar sklepamo avtomobilsko zavarovanje imamo dve možnosti. Ali nam je vseeno in podaljšamo zavarovanje pri najbližjem zavarovalnem agentu ali pa poiščemo informacije o nekaj ponudnikih avtomobilskih zavarovanj in se nato odločimo.
Veliko boljša je seveda druga možnost ali kaj, ko se nam ni iskati vseh zavarovalnic in agentov, analizirati ponudbe in primerjati pogoje. Včasih vidimo v časopisih ali na televiziji primerjave zavarovalnic. Na žalost, so takšne primerjave popolnoma neuporabne (predvsem pri časopisih), saj je to bolj reklama za določeno zavarovalnico, ki oglašuje v tem časopisu, kot pa objektivna primerjava avtomobilskih zavarovanj.

Prav tako se situacije skozi leto ali več let spreminjajo in ne moremo vedno imeti enako zavarovanega avtomobila. Navadno se nov avtomobil za prvih nekaj let zavaruje tudi proti kasku. Prav tako je pametno skleniti “odkup prve škode”, ko imamo bonus že nad 30%, saj v tem primeru ne izgubimo 15% bonusa v primeru prometne nesreče.

Na srečo pa lahko v času interneta hitrje, udobneje in ceneje preverimo konkurenco za zavarovanje in hitro ugotovimo ali lahko kaj pridobimo. Tako sem našel stran UgodnoZavarovanje.Si kjer si lahko enostavno naročiš brezplačen informativni izračun in hitro boste ugotovili ali bi vaše avtomobilsko zavarovanje lahko bilo ceneje.

Obiščite njihovo stran za izračun avtomobilskega zavarovanja

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kako sklepamo avtomobilsko zavarovanje (gostujoči zapis)

Comments are closed.