Optimizacija spletnih strani, Miha Lavtar s.p.

To je moje celo ime za podjetje ki sem ga danes odprl. Kar nekaj časa sem premišljeval ali ja ali ne, toda mislim da je bilo pravilno da sem se podal v to. Kaj več kot čas ter nekaj denarja ne morem izgubiti, pridobim pa lahko veliko novih izkušenj.Seveda pa predvidevam da se kaj slabega ne bo zgodilo, in da bom s tem novo nastalim podjetjem vsaj nekaj zaslužil ter si utiral pot skozi življenje.

Kako naprej? Potebno bo urediti zdravstveno zavarovanje ter se pozanimati kako je s plačilom na davčni, saj pravijo da ti oni ne pošiljajo računov, ampak moraš kar lepo sam poskrbeti da plačaš. Potem pa pride na vrsto logotip, spletna stran, ter štampiljka. Ko bo to, pa lahko naredim še kakšno edfavizitko ter podobno.
čimprej pa se moram tudi naučiti kako pisati račune ter še je nekaj računovodskih stvari.

Upam da bom kmalu dobil sodelavca, ki se mi bo priključil ter z menoj služil velike denarje, to se mi zdi še največji problem. Veliko lažje bi bilo če bi imel nekje v Škofji Loki pisarno, tudi zame bi bilo lažje, toda zaenkrat bo to moralo počakati, seveda pa takoj, ko bo zaslužek presegel neko mejo, se bom začel resno zanimati za to, saj je to neka osnova, nek velik korak naprej, ki pa kot sem že omenil, sedaj še ne more priti na vrsto.
Tako da ja, z veliko motivacije grem naprej, če bo premica tako lepo rasla navzgor, lahko pričakujem poslovne prostore še letos! To bi bil naslednji cilj!

This entry was posted in Lajf, Optimizacija. Bookmark the permalink.

14 Responses to Optimizacija spletnih strani, Miha Lavtar s.p.

  1. Pingback: Delam delam kot zamorc! « Miha Lavtar – blog

Comments are closed.