Po dolgem času…

Saj veste kako se bo tokrat začel moj govor… že dolgo nisem ničesar napisal No, pa saj to je tudi res! čas kar prehitro leti, še bloga ne morem v miru napisati! Zadnje mesece sem večino ur presmučal na Starem vrhu, po drugih slovenskih smučiščih ter v Avstriji. če bi vse skupaj seštel, sem letos preučil blizu 200 ur ali pa še več, saj sem učil po cele tedne, vikende pa res skoraj čisto vse. Tako da se je nabralo še od tega nekaj denarja, in kmalu bom pokukal ven iz dolgov, neverjetno kajne.
Zgodilo pa se je še kar nekaj zanimivih ter slabih stvari, toda slabe stvari bom kar lepo pustil za seboj, ne mislim o tem razglabljati, saj je preveč dobrih o katerih bi rad spregovoril.
Pred nekaj dnevi, na pustni torek, smo KŠPD-jevci organizirali pustno veselico, ki je bila zelo dobro obiskana, velika večina ljudi je bila tudi v maskah. Jaz sem bil letos grozdje:

maškara -grozdje

Kar pa mi zadnje čase najbolj roji po glavi je moje delovanje na področju SEO-ta. Veliko delam na tem da še resnejše stopim v podjetniške vode ter odprem svoj s.p., seveda ko bo to potrebno, do takrat bom gotovo delal kar preko napotnice. V dogovarjanju sem tudi z nekaj novimi strankami ter parimi ljudmi ki mi bodo delali na določenih projektih, super!

Pa še to je potrebno povedati, da sem bil na kuharskemu tečaju, bilo je res fajn, izvedeli smo veliko novega, prav tako pojedli. Kdaj bo naslednji? 😛

This entry was posted in Lajf. Bookmark the permalink.

One Response to Po dolgem času…

Comments are closed.