Razvada ali običajnost

No, nekako sem od nekoga dobil email v katerem piše neko razmišljanje moškega, kako gleda na “razvajanje” ki ga zadnje čase uživa veliko žensk.
No, tako kot velja za “vse” moške da radi sedijo pred televizijo s pirom v roki, tako veljajo tudi tele stvari ki jih bom našteval za “vse” ženske.
Gre se za to da je za nekatere ženske postalo samoumevno da se naličijo, dajo nase pol kile pudra, grejo na vsake toliko časa v kakšen wellness center s ponudbo čokoladnih kopeli, masaž s toplimi kamni in nege telesa z grozdjem in grozdnimi produkti ali pa vsaj v kakšno savno. No, potem je tukaj še več par urno nakupovanje ki je za vsako tako imenovano lepotico standard, saj pač brez oblek se ne da živeti kajne?!?
Zelo popularne so postale tudi kreme za roke,…saj če se ne namažeš imaš suhe roke, to pa seveda ni ravno fajn,…
In ja, vse to navadno, nič kaj slabega,…..kaj pa moške razvade, sedenje pred televizijo s pirom v roki? Ja, to pa je grda razvada, no ja, logika se mi tukaj zdi res malo iz ženskih hlač potegnjena.

Bi raje imeli žensko ki jo v naravni podobi vidite samo zjutraj če imate srečo, ali pa žensko ki se rada razvaja s sprehodi v hribe ter kakšno dobro domačo jedjo?
(povzeto po mišljenju nekega moškega)

This entry was posted in Lajf. Bookmark the permalink.

2 Responses to Razvada ali običajnost

Comments are closed.