Res je, šola škripa

Mja, tako nekako. Dobil sem ocene za prvo konferenco. Začelo se je super, brez cvekov, zdaj na koncu pa sam drek, sam pr compu dobre ocene. Tko da, fizo mi ni uspel popravt nms-ja, upam da bo z angleščino drugače. Zadnje čase živim samo za smučanje ter programiranje, pa še kakšne druge “posle”. Aja, pa seveda žurke ob vikendih =))). Upam da bo tudi ta vikend kaj zanimivga, heh. Samo, kje je smisel da živiš samo za šolo,…? Pač eni nismo taki učenjaki, pa nam drugo bolje gre,… Šolo bom že zdelal, to vem, ali pa se skozi okno vržem. Če ne tko pa drgač. Samo treba je še kaj drugega izkoristit. Mja, tko, pa še en vic =)

Zena pride izpod tusa in se pogleda v ogledalo in razmislja na glas joj kako bi bilo fajn, ce bi imela vecja prsa! Seveda jo moz slisi in namesto, da bi pripomnil “sej ni res draga”, da komentar: “ce zelis, da ti zrastejo, si moras z WC papirjej brisati nekaj sekund med prsmi!”
Zena debelo pogleda, vendar v zelji, da bi ji zrastle, naredi to kar ji je predlagal moz. Nato pa ga vprasa: “koliko casa bo pa rablo, da mi bodo zrastle?” In on ji odgovori: “Vsak dan, naslednjih nekaj let!” In ona: “in ti mislis, da ce se bom vsak dan brisala z WC papirjem med prsmi, da mi bodo zrastle?” On njej nazaj: “ce je delovalo na riti, ne vidim zakaj tle ne bi.”
lp

This entry was posted in Šola, Lajf. Bookmark the permalink.

11 Responses to Res je, šola škripa

Comments are closed.