Zakaj je biti boljše moški?

No, ker je nekaj ljudi tole vzelo nekam resno vam povem, to je samo hec, ne vzemite resno! Če bo pa še kdo vzel resno pa lepo zbrišem pa je 😉 Hec more bit.

1.) Na wc grem lahko čisto povsod, pri tem pa me ni sram če me kdo od zadaj opazuje, saj mi ni treba klečati ter še paziti na polno drugih stvari.

2.) Ko grem ponoči na sprehod me ni strah da bi kakšen psiho skočil iz grma ter mi rekel naj dam hlače dol da se malo poigrava (ali pač?)

3.) Zjutraj, popoldne, zvečer mi ni treba pol ure viseti v kopalnici ter se gledati v ogledalo kot da se že en mesec nisem videl. Ni mi treba skrbeti za ves make-up, ter druge nepotrebne svinjarije na glavi. Še posebej pa se mi ni treba česati 😛

4.) Ko bom vozil me ne bo stran če bo malo zasnežena cesta ter se ne bom usral pred vsakim motorjem za menoj ali pred menoj. Pa tudi če se bom, ne bom cvilil kot prašič ki ga ravno koljejo.

5.) Ni mi treba prenašati raznih krvavitev iz spodnjega dela telesa, čeprav jih doživljam povsod drugod,….

6.) Ko mi na prazni cesti poči guma mi ni treba čakati na prvo pomoč v obliki prijaznega moškega

7.) Za nakupe ne potrebujem cel dan ali pa še celo par dni. Prideš pomeriš vzameš,…

8.) Če sem malo bolj okrogel me ne bo nihče postrani gledal, ker ženska pa pač mora imeti postavo brez velikih zalog masti.

9.) Za pogledat kakšen film mi ni treba reči bratu naj mi ga priskrbi.

10.) Če bi bil ženska bi se moral skoraj vsak drug dan briti po vseh živih okončinah, tako pa dvakrat na teden vzamem britvico za 5 min pa je.

Nekaj na hitro, bom pa dopolnjeval če se mi bo ljubilo. No, ženske, replika?
lp

This entry was posted in Smeh. Bookmark the permalink.

16 Responses to Zakaj je biti boljše moški?

Comments are closed.